Hakkımızda

ET SEPETİ ŞİRKETİNİN TANIMI:
Firma 1997 yılında fason olarak ürettiği dana ve hindi füme eti için 07 / 12 / 2012 tarihinde de onay belgesi alarak üretimine devam etmiştir. / 2020 tarihinde adres değişikliği nedeni ile tekrar onay başvurusu yapılmış, çiğ dana eti, hindi eti tedarikçi firmadan alınır, küring, tütsüleme ve dinlendirme, paketleme işlemleri yapılarak, tüketime hazır hale getirilir. Boşnak Pastırması olarak da bilinen bu ürün yöresel ürünlerdendir.

ET SEPETİ POLİTİKASI:
Balkan ülkeleri Geleneksel bir gıdası olan füme tütsülenmiş etinin Bursa halkı ve çevresinde tanınması, tüketilmesi ve üretiminin Gıda Mevzuatı ve Et Ürünleri Tebliğine ve insan sağlığına uygun olarak yapılması.